Milyen szakma illik Hozzád? Pályaválasztás, pályamódosítás felnőttként.

Pályaválasztás előtt állsz, de nem tudod, milyen szakmát válassz? Szakmát váltanál, és most biztosra szeretnél menni?

Kattints ide, és töltsd ki gyors pályaválasztási tesztünket.

Kérdések százai fogalmazódhatnak meg benned, ha felnőttként határozod el, hogy új szakmát tanulj. Három és fél perc alatt kitölthető pályaválasztási tesztünk akkor nyújt segítséget számodra, ha még nincs konkrét terved arra, milyen felnőttképzést válassz.

A pályaválasztási teszt működése egyszerű: olyan kérdéseket teszünk fel benne, melyek a személyiségedre, alapvető motivációdra, munkával kapcsolatos elvárásaidra vonatkoznak, és az adott válaszaid alapján a program kiszámolja, hogy melyik szakmacsoportok állnak legközelebb, és melyek azok a szakmák, amelyekben nem éreznéd jól magad. A teszt annak ellenére, hogy nem a konkrét tanfolyamokkal és betölthető munkakörökkel kapcsolatos kérdéseket jelenít meg, hanem a személyiségeddel, szokásaiddal kapcsolatos témákat jár körbe, igen eredményesen mutatja rá, milyen tanfolyam kategóriákban érdemes szétnézned, sőt, még konkrét tanfolyamokat is mutatunk neked, amelyek beleillenek a profilodba.

A teszt 15 rövid kérdésből áll. Minden kérdésre 4 válaszlehetőséget jelenítünk meg, ezek közül mindig azt válaszd ki, amelyik a leginkább igaz rád. A döntés általában nem nehéz, valószínűleg minden kérdést könnyedén meg tudod válaszolni.

Találd meg a hozzád leginkább illő szakmát.

Kattints ide, és töltsd ki gyors pályaválasztási tesztünket.